Op woensdag 11 april van 11.00 tot 16.00 uur vind de tweede Nationale Drones Demo Dag plaats op het terrein van de Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) in Marknesse.
Tijdens de demonstratie dag richten we ons op Precisielandbouw en beschikbare toepassingen met extra aandacht voor drones. De doelstelling is om boeren, adviseurs en anderen in de landbouw, kennis te laten maken met de hightech mogelijkheden van drones, precisielandbouw machines, software, en informatiesystemen. 

Bij de verschillende stands kunnen bezoekers meer informatie ontvangen over de verschillende soorten en type drones maar ook informatie over bodem sensoren, software om data te verwerken en apparatuur om de taakkaarten uit te voeren. De locatie bij het NLR voorziet in ieder geval in de mogelijkheid om met drones te vliegen, ook als deze nog niet gecertificeerd zijn in Nederland (neem daarvoor contact met ons op).

De Drones Demonstratie Dag is voor het publiek vrij toegankelijk en hier zijn geen kosten aan verbonden, echter richten we ons met name op de landbouw sector. Tijdens de vorige editie in 2016 waren er zo’n 80 boeren en ca. 50 CAPIGI deelnemers die deze Drones Demo dag hebben bezocht. Net als in 2016 worden ook nu de bezoekers van CAPIGI 2018 (www.capigi.eu) per bus naar Marknesse vervoerd om te kijken naar de nieuwste ontwikkelingen.

Indien u interesse heeft om de  Nationale Drones Demonstratie dag te bezoeken kunt u zich vrijblijvend aanmelden via de onderstaande button.

*Let op: dit registratie formulier is uitsluitend voor deelname aan de Nationale Drones Demonstratie Dag. Indien u wilt deelnemen aan het volledige CAPIGI programma klikt u dan hier.


 

Datum & Tijd
Woensdag 11 april 2018
Start           11.00 uur
Eind            16.00 uur

Locatie & Adres
 Zweefvliegclub Noordoostpolder Marknesse
 Voorsterweg 21 | 8316 PR Marknesse
 Voor een routebeschrijving klik hier.


Ondersteund door
 


Standhouders informatie

Voor deze demo dag zijn we op zoek naar bedrijven, instellingen en organisaties die deel willen nemen aan de speciale drones markt om de laatste ontwikkelingen in de precisielandbouw te tonen. De locatie bij het NLR voorziet de mogelijkheid om met drones te vliegen, ook als deze nog niet gecertificeerd zijn in Nederland (neem daarvoor contact met ons op). We vragen aan de bedrijven die aan de markt deelnemen een kleine vergoeding van €225,00 (excl. btw) voor de huur van een stand.

Heeft u interesse, stuur dan een email naar info@capigi.eu voo rmeer informatie.